Història

L'any 1998 un grup d'atletes sollerics partia cap els Pirineus per posar-se a prova en una nova modalitat de curses: les curses de muntanya, que havien sorgit per terres catalanes i que tothom deia que eren dures i espectaculars.

L'experiència va ser tan gratificant que baixant des de Vall d'Aran cap a Barcelona ja cavilaren la manera d'importar aquest nou tipus de proves a ca nostra, dins el marc incomparable de la Serra de Tramuntana.

Als dos anys ja passaren dels projectes als fets, i l'any 2000 es va presentar al mon atlètic illenc la primera cursa de muntanya que es va fer a Balears: la nostra estimada Cursa de muntanya vall de Sóller.

Any darrera any es va anar perfeccionant i modernitzant amb la idea, tal volta inconscient i llunyana, que algun dia podria arribar a ser una cursa de caire nacional. I aquest èxit es va aconseguir l'any 2010 amb la inclusió de la cursa en el calendari nacional de la Copa d'Espanya de Curses per Muntanya.

El que sí tenim clar és el que hem aconseguit i perquè ho hem aconseguit: la Cursa de Muntanya Vall de Sóller no hagués estat mai realitat sinó hagués tingut sempre el recolzament d'un nombrós grup de voluntaris que any rere any han estat ajudant a l'organització de la cursa. Han estat uns anys on l'organització ha trobat sempre el suport de més de 150 persones que amb el seu esforç solidari, juntament amb l'ajuda d'empreses i institucions locals, han fet de la cursa un referent dins el món atlètic illenc.

Es per això que, independentment dels futurs projectes, a dia d'avui només volem donar les gràcies a tota aquesta gent, dient-los que nosaltres estam d'enhorabona però sobretot ells també.


HISTÒRIA
LA CURSA
REGLAMENT
EDICIONS ANTERIORS

Inscripcions

OBERTURA D'INSCRIPCIONS:
Dilluns 23 d'abril a les 20 hores

Xarxes socials:

Amb el suport de: 

 

Powered by Soller.net