Reglament


1.- ORGANITZACIÓ

El Club de Muntanya i Escalada Sóller (CMES) organitza la “XVII CRONOESCALADA AL BARRANC DE BINIARAIX” el dissabte 4 d’agost de 2018.

2.- CONDICIONS DELS PARTICIPANTS

Ateses les especials condicions d’aquesta cursa, es recomana als participants utilitzar el material més apropiat per el desenvolupament de la mateixa (calçat de muntanya, roba tècnica, etc.). De la mateixa manera s’aconsella als participants tenir experiència en proves de fons i muntanya.

3.- ITINERARI

El recorregut, d’uns 4’8 quilòmetres, s’inicia a la Plaça de Biniaraix (Sóller) i discorre pel tram empedrat del camí del Barranc de Biniaraix. La meta es troba situada en la intersecció entre el camí del Barranc i la pista forestal de les cases de l’Ofre (724 metres).

4. INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran a través de la plana web www.elitechip.net a partir del dilluns 23 de juliol pels finalistes de la Copa de Cronoescalades i Quilòmetre Vertical de 2017. El dia 24 de juliol s’obriran les inscripcions per a la resta de participants federats, mentre que a partir del 30 de juliol es podran inscriure atletes no federats.

L’import de la inscripció serà de 12 euros per a atletes federats en muntanya (modalitat B, AU-2 o superior) i de 16 euros per als no federats.

S’estableix un màxim de 250 participants.

El cronometratge es realitzarà a través de xip. Si no es disposa de xip, l’organització posa a la disposició dels participants un servei de lloguer amb un preu addicional de 3 euros per xip.

La data límit per a la inscripció serà el 2 d’agost a les 12 hores.

Devolucions: en cas de renúncia per causa major abans de la setmana prèvia a la prova (fins diumenge 29 de juliol) es podrà optar al retorn del 50% del cost de la inscripció. Les renúncies durant la setmana prèvia a la cursa optaran al retorn del 25% del cost de la inscripció.

En cas d’omplir-se totes les places disponibles, s’obrirà un llistat d’espera. Per poder entrar-hi s’ha d’enviar un correu a cursamuntanya@gmail.com indicant el nom i el DNI. Quan es produeixin baixes de corredors prèviament apuntats, s’aniran atorgant les places per rigorós ordre d’arribada dels correus a l’adreça anteriorment esmentada.

5.- RECOLLIDA DE DORSALS

Els dorsals es recolliran el mateix dissabte de les 18:30 a les 19:45 hores a la Plaça de Biniaraix.

En el moment de recollir el dorsal s’haurà de presentar obligatòriament la targeta de la llicència federativa en la modalitat B, AU-2 o superior, a més del DNI, el passaport o el carnet de conduir.

L’ordre de sortida es podrà consultar a partir de les 18:30 hores del dissabte 3 d’agost a la zona de sortida (Plaça de Biniaraix).

6.- PROGRAMA

Dissabte 4 d'agost:

18:30h – 19:45h: Entrega de dorsals i xips a la Plaça de Biniaraix
20h: Sortida del primer corredor des de la Plaça de Biniaraix.
22:30h: Tremponada per a tots els participants i acompanyants
23:30h: Lliurament de trofeus.

7.- REGLAMENT

7.1- La prova estarà regida baix el Reglament de la Copa Balear de Curses per Muntanya.

7.2- Serà motiu de penalització o desqualificació les infraccions lleus, greus o molt greus enumerades en el Reglament de la Copa Balear de Curses per Muntanya.

7.3- L’itinerari estarà senyalitzat amb indicadors.

7.4- Els serveis mèdics de la Cursa estan facultats per retirar de la prova qualsevol persona que manifesti un mal estat físic.

7.5- Els participants hauran de seguir en tot moment les instruccions dels membres de l’organització. És obligatori avisar al control més pròxim de l’abandonament de la Cursa, amb l’entrega del dorsal.

7.6.- Tots els participants tenen I'obligació d'assistir i/o donar socorr i de comunicar al control més proper qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

7.7- El participant assumeix la seva responsabilitat d’ençà que abandona voluntàriament la prova o és desqualificat. L’Organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, tot i que intentarà, per tots els mitjans, evitar-los

7.8- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova i es tendran en compte les prescripcions al respecte del Reglament de la Copa Balear de Curses per Muntanya.

7.9- La sortida del primer participant serà a les 20:00 del dissabte 4 d’agost.

7.10- La sortida es donarà amb vint segons de diferència entre cada participant.

7.11- Els inscrits que vulguin participar a la cursa amb calçat minimalista o alternatiu ho faran sota la seva única i exclusiva responsabilitat, prèvia subscripció del document d’exempció de responsabilitat que trobaran a la seva disposició a la taula de recollida de dorsals.

7.12- Els participants menors d’edat hauran de presentar una autorització paterna firmada en el moment de recollir el dorsal.

7.13- Els participants que emprin bastons els han de portar amb ells durant la totalitat del recorregut de la cursa. A més, hauran de dur les puntes protegides amb taps, i portar amb ells un joc de taps de recanvi.

7.14- Tots els participants hauran de portar frontal per poder participar a la prova.

7.15- L’Organització no facilitarà tassons en cap dels avituallaments de la cursa.

7.16- Tots els participants hauran de portar marcat amb el seu número de dorsal tot el material suplementari que portin a sobre.

7.17- L’Organització declina tota responsabilitat en cas d’accident o negligència per part del corredor, així com en les lesions. No obstant això, l’organització subscriurà una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil el dia de la prova.

7.18- La inscripció implica el coneixement, compliment i acceptació d’aquestes normes i del reglament de la Copa Balear de Curses per Muntanya.

8.- SERVEIS PER ALS CORREDORS

L’Organització posa a disposició dels corredors:

- Regal commemoratiu
- Servei de guarda-roba.
- 2 avituallaments
- Assistència sanitària i metge en la cursa i en la zona de meta
- Tremponada en acabar la cursa

9.- CATEGORIES

Cadet dones i homes: per a participants entre 15 i 17 anys
Junior dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys
Promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
Sènior dones i homes: per a participants d'entre 24 i 39 anys
Veterà dones i homes: per a participants d'entre 40 i 49 anys
Màster 50: dones i homes: per a participants d'entre 50 i 54 anys
Màster 55: dones i homes: per a participants d'entre 55 i 59 anys
Màster 60: dones i homes: per a participants de més de 60 anys.
L’edat a tenir en consideració serà la que el participant tengui el 31 de desembre de 2018

10.- TROFEUS I OBSEQUIS

L’Organització es compromet a donar en concepte de trofeus i obsequis el següent:

- Obsequi commemoratiu a tots els participants
-Trofeu per als tres primers classificats de cada categoria recollida en el reglament de la Copa Balear de Curses per Muntanya (masculí i femení).
- Trofeu per als tres primers classificats absoluts de la prova (masculí i femení).
- Els trofeus i els premis no són acumulables.

DESCARREGA EL REGLAMENT CLICANT EN AQUEST ENLLAÇ


LA CRONO
REGLAMENT
EDICIONS ANTERIORS

Inscripcions

OBERTURA D'INSCRIPCIONS:
Dilluns 23 de juliol a les 20 hores

Xarxes socials:

Amb el suport de: 

 

Powered by Soller.net