El CMES celebra l’assemblea de socis

El Club de Muntanya i Escalada Sóller (CMES) va celebrar dijous passat la seva assemblea ordinària de socis de 2023. En el marc del teatre del C.P. Victòria, els socis tengueren l’oportunitat de conèixer de primera mà l’actualitat del club, l’estat dels comptes, així com el projecte d’activitats del proper 2024.

El president de l’entitat, Tomeu Muntaner, va fer un repàs a les consecucions realitzades durant aquest 2023. Seguidament, els responsables de cada secció feren un balanç de les activitats realitzades i presentaren les línies que es seguiran durant el curs vinent.

El tresorer va donar a conèixer el balanç de l’exercici de 2023 i va enumerar tots els ingressos i despeses que s’han produït. També es presentaren les quotes econòmiques de l’any que ve i les diferents modalitats federatives existents.

El 2024 el club seguirà oferint activitats d’escalada, barranquisme, curses per muntanya i senderisme als seus socis. A més de les activitats periòdiques, s’organitzaran diversos viatges per competir o per practicar esports de muntanya en altres escenaris. També continuarà a la disposició dels socis el rocòdrom, el gimnàs i l’àrea de pràctiques de barranquisme situat al polvorí del Port de Sóller. En matèria competitiva, el CMES organitzarà un any més la Cursa Vall de Sóller i la Pujada al Barranc de Biniaraix.

Comparteix aquest article:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. Si feu clic a acceptar, accepteu l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits.    Prefèrencies i més informació.
Privacidad