Calendari

Les excursions de Senderisme estan enfocades a majors de 18 anys complits dins l’any en curs, per raons de nivell.

Perquè puguin participar menors a les sortides de Senderisme, s’exigirà tenir un mínim de 16 anys o complir-los l’any en curs, sempre i quan siguin sortides de nivell de Dificultat 3 o inferior. Aquests menors hauran d’anar acompanyats dels seus pares o tutors.

Les sortides d’escalada a roca estan enfocades a majors de 18 anys. Si es donen casos de menors d’edat apuntats a les sortides, hauran d’estar acompanyats pels seus pares o tutors.

Totes les activitats d’aquest calendari estan enfocades als socis del CMES, que hauran de tenir en vigor la seva corresponent llicència federativa, exceptuant les curses per muntanya i les competicions d’escalada, que es regeixen per les condicions establertes pels organitzadors d’aquests campionats i pels reglaments aprovats per la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada.

Els caps de secció es reserven el dret a canviar, anul.lar, posposar o modificar les activitats per causes de força major.

Per aclarir algun dubte o si teniu alguna pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb el CMES (cmesoller@gmail.com)

Calendari

Llegenda:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. Si feu clic a acceptar, accepteu l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits.    Prefèrencies i més informació.
Privacidad