Tomeu Muntaner, nou president del CMES

Tomeu Muntaner va ser proclamat divendres passat nou president del CMES en substitució de Tomeu Colom. Fou en el transcurs de l’Assemblea Extraordinària de Socis que es va celebrar en el local social del club.

El nou president agafa el relleu de Tomeu Colom al capdavant del club, després d’haver exercit el càrrec de màxim responsable de l’entitat durant els darrers vuit anys.

A més de Tomeu Muntaner, la nova junta estarà formada per Manolo Socias com a vicepresident, Joan Vicens com a secretari, Tomeu Colom com a tresorer i Xisco López, Xisco Martorell, Nicolás Coll, Joan Mayol, Tolo Seguí, Marc Baldoma, Miquel Massutí, Andreu Moreno i Toni Gamundí com a vocals.

Durant l’assemblea del passat divendres, la nova junta va parlar dels projectes que té en ment dur a terme durant els propers anys, per tal de continuar promocionant els esports de muntanya a la nostra vall.

Comparteix aquest article:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. Si feu clic a acceptar, accepteu l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits.    Prefèrencies i més informació.
Privacidad