Acaba la Copa Balear 2023

Quan manquen poques curses per posar el teló a l’any 2023, diumenge passat es va disputar la darrera puntuable per a la Copa Balear de Curses per Muntanya. Puigpunyent va ser l’escenari de la seva cursa anual, que es va celebrar sobre un recorregut que nov a deixar indiferent a ningú. 15’5 quilòmetres amb uns 900 metres de desnivell positiu era l’itinerari que varen haver d’afrontar els participants.

El CMES va comptar amb la participació de dos corredors: Àngels Vaquer i Ramon Morey. Ambdós completaren la prova i compliren amb els seus objectius personals. A la classificació general de la prova ocuparen les següents posicions:

17.- Ramon Morey 1:27:19
109.- Àngels Vaquer 2:04:49

A títol individual Ramon Morey també va rebre el primer de primer classificat local. Àngels Vaquer, per la seva banda, va ocupar la tercera posició de la categoria F40.

Comparteix aquest article:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. Si feu clic a acceptar, accepteu l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits.    Prefèrencies i més informació.
Privacidad