Exitosa Cursa Vall de Sóller

Sóller va acollir diumenge passat la disputa de la Cursa Vall de Sóller. La decana de les curses per muntanya que es disputen a les Illes Balears va retornar al calendari esportiu després de dos anys d’absència per la pandèmia de la Covid-19.

Més de 400 corredors es varen inscriure per participar a la prova de 27 quilòmetres o a la versió més curta de 9 quilòmetres. Les ganes de participar a la nostra cursa superaren totes les expectatives del comitè organitzador. Quinze dies abans de disputar la prova es varen exhaurir les places de la cursa més llarga i, posteriorment, vàrem rebre un allau de peticions per ocupar les baixes que es poguessin produir.

Joan Navarro en categoria masculina i Ainhoa Elizondo en categoria femenina es convertiren en els guanyadors de l’edició d’enguany. En categoria masculina, el podi va ser completat per Biel Company i Jaume Vilanova, mentre que en categoria femenina la segona i tercera classificada foren Margalida Fullana i Xisca Ribot.

Una de les novetats de l’edició d’enguany fou l’organització d’una prova de 9 quilòmetres, orientada a aquells participants que per distància, desnivell i/o dificultat no es veien capaços de completar la cursa llarga. En aquest sentit, Miguel A. Cuenca, Bernat Nadal i Toni Muñoz foren els tres primers classificats en categoria masculina, mentre que en categoria femenina les tres primeres foren Lila Benabarre, Aina Amengual i Agnieszka Kurylowicz.

En el Campionat de Balears de Seleccions de Clubs, el nostre club va ser protagonista, ja que va aconseguir la segona posició en categoria masculina.

Comparteix aquest article:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. Si feu clic a acceptar, accepteu l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits.    Prefèrencies i més informació.
Privacidad