Ja hi ha data per la Cursa Vall de Sóller 2022, enguany amb novetats

La Cursa Vall de Sóller estrenarà en aquesta edició de 2022 la cursa Mini Vall de Sóller. Es tracta d’una segona prova de menys quilòmetres i menys desnivell que la llarga.

La Cursa Vall de Sóller estrenarà en aquesta edició de 2022 la cursa Mini Vall de Sóller. Es tracta d’una segona prova de menys quilòmetres i menys desnivell que la llarga. La cursa de nova creació tendrà un recorregut d’uns 9 quilòmetres i presentarà un itinerari més fàcil per als participants que optin per aquesta nova modalitat.
Des de l’organització s’ha explicat que “la nova cursa s’ha ideat amb la intenció d’oferir un espai competitiu a tots aquells esportistes que per distància, desnivell i/o dificultat no es veuen capaços de poder competir a la cursa llarga”.
A més, la cursa Mini Vall de Sóller estarà oberta a participants no federats. “Volem potenciar el caràcter popular d’aquesta prova perquè tothom que ho vulgui tengui l’oportunitat de participar-hi sense la necessitat d’estar federat”, s’ha afegit.
Les dues proves es disputaran el diumenge 1 de maig amb una sortida independent per a cada una de les dues curses. Ambdues començaran i acabaran a la plaça de la Constitució.

Comparteix aquest article:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. Si feu clic a acceptar, accepteu l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits.    Prefèrencies i més informació.
Privacidad