Joan Navarro i Asmaa Zammou triomfen a la Vall de Sóller

Joan Navarro en categoria masculina i Asmaa Zammou en categoria femenina es convertiren diumenge en els guanyadors de l’edició de 2023 de la Cursa Vall de Sóller. Prop de 500 participants disputaren les dues curses que va organitzar el nostre club en una matinal esportiva que va omplir la plaça de la Constitució de Sóller de participants i de públic.


En la modalitat de 27 quilometres, Navarro va completar el recorregut en un temps de 2:12:25. Pep Joan Serra amb 2:21:03 va ser el segon classificat, mentre que Miquel Llompart va completar el podi amb un temps de 2:22:28. Asmaa Zammou va guanyar la modalitat femenina amb un temps de 2:48:07. La segona i tercera posició foren per a Victòria Albelda (3:05:57) i Lila Benabarre (3:08:40), respectivament.


La Cursa Mini Vall de Sóller de 9 quilòmetres va ser guanyada per Miguel Ángel Cuenca en la categoria masculina (42:52) Adrià Soler el va seguir a pocs segons (42:57), mentre que Sergio Antonio Martínez fou el tercer amb 43:42. En la modalitat femenina, Antònia Roig va ser la guanyadora (56:35), seguida per Aina Amengual, que acabà la cursa en un temps de 57:57, mentre que Joana Chacón va ser la tercera classificada.

Comparteix aquest article:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. Si feu clic a acceptar, accepteu l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits.    Prefèrencies i més informació.
Privacidad