Joan Torrens, primer Sub 23 a la FelanitXtrem

El Divendres Sant vàrem ser presents a la cursa FelanitXtrem, la primera cita puntuable per a la lliga “Es pla no és pla”. Els participants disputaren la prova sobre un recorregut de 12’5 quilòmetres.

Joan Torrens fou el millor classificat de la representació del CMES que es va desplaçar fins a Felanitx. Es va classificar a la novena posició de la general i també a la primera posició de la categoria Sub 23. Ho feu després de completar el recorregut en un temps de 1:00:19.

Una mica més endarrera, a la posició 19, va creuar la línia d’arribada Ramon Morey (1:03:06). I a la posició 31 va culminar la prova Xisco Amorós (1:05:46).

En categoria femenina vàrem comptar amb dues corredores. Maria Rosa Oliver es va classificar a la posició 163 amb un temps de 1:26:31, mentre que Laura Ludeña fou la 224ena classificada amb un temps de 1:36:09.

Comparteix aquest article:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. Si feu clic a acceptar, accepteu l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits.    Prefèrencies i més informació.
Privacidad