Una Cursa Vall de Sóller de rècord

Prop de 500 corredors seran el proper dia 7 de maig a la línia de sortida de les dues modalitats de la Cursa Vall de Sóller. La Sala Magna de l’Ajuntament de Sóller ha estat avui dimarts l’escenari de l’acte de presentació d’una prova que enguany acollirà el Campionat de Balears de Seleccions de Clubs.

Sota l’organització del Club de Muntanya i Escalada Sóller (CMES), la cursa principal es disputarà sobre un recorregut de 27 quilòmetres que inclourà l’ascens al puig de l’Ofre i transcorrerà per paratges com el Barranc de Biniaraix, el Coll de l’Ofre o l’entorn de l’embassament de Cúber. Paral.lelament, es disputarà una modalitat de 9 quilòmetres en recorregut d’anada i tornada entre Sóller i el Barranc de BIniaraix.

L’edició d’enguany s’afronta amb un ple d’inscripcions. Les places per a la cursa de 27 quilòmetres es varen exhaurir en pocs dies des de l’obertura del període. A hores d’ara, només resten places lliures a la Cursa Mini Vall de Sóller.

La Cursa Vall de Sóller tendrà en aquesta edició de 2023 un rerefons solidari a benefici de l’Associació Asperger Balears.

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Miquel Nadal, el president del club organitzador, Bartomeu Muntaner, el director de la cursa, Joan Vicens, el president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Xisco Fanals, i els membres de l’equip organitzador, Nico Coll, Marga Bestard i Josep Lluís Gómez. Els organitzadors han fet un agraïment a les institucions pel suport rebut, així com als patrocinadors i empreses col.laboradores.

Comparteix aquest article:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. Si feu clic a acceptar, accepteu l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits.    Prefèrencies i més informació.
Privacidad